Moto Guzzi otkrio novi V85 TT

Objavljeno: 16.9.2018.


Stižu nove informacije o predstojećem V85 TT adventure modelu kompanije Moto Guzzi, koja je na svom sajtu objavila fotografije finalne proizvodne verzije.
Tekst uz fotografije navodi da će na raspolaganju biti 81 KS, nešto više nego što se očekivalo od V-twin agregata od 850 kubika koji pokreće ovu mašinu.


Fotografija instrument table nagoveštava modove vožnje, mogućnost povezivanja telefona, GPS i „ride-by-wire“. Informacija o ceni i dostupnosti nema, a trebalo bi uskoro da budu dostupne.


Predstavljen kao koncept na prošlogodišnjem EICMA salonu, ovaj motocikl bi prema tvrdanjama proizvođača trebalo u potpunosti da bude nov, a označiće povratak u ovaj segement nakon što je Stelvio povučen iz njega jer nije ispunio Euro4 standard.

Moto Guzzi je na predstavljanju označio ovu mašinuno kao klasični enduro, a neki elementi su preneseni i na proizvodnu varijantu.

Tu je i novi cevasti čelični ram, koji dolazi u paru sa asimetričnom zadnjom viljuškom i bočno postavljenim monošok amortizerom. Sistem zadnjeg ogibljenja će moći da se podešava, što će za posledicu imati dodatni prostor za postavljanje izduvnog sistema.

Izvor: Motoberza

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *