Grbić: Rizikovali smo, ali stvari doveli na svoje mjesto

Objavljeno: 14.9.2018.


Selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić rekao je da je njegova ekipa loše startovala, ali posle prvog seta odigrala dobar meč.
Srbija je sa 3-0 pobedila Kamerun i ostvarila prvu pobedu na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj, posle uvodnog poraza od SAD.

Grbić ističe da je kod protivnika protiv kojih se očekuje pobeda uvek problem ono kako Srbija odigra, i da od njih sve zavisi.

“Uvek je problem kod ovakvih protivnika naša strana mreže. To sam i rekao momcima pred utakmicu – ako mi igramo dobro i na našem nivou, mi smo jači protivnik i mi ćemo njih da pobedimo, samo zavisi od toga kakav će nivo naše igre da bude”, rekao je selektor Nikola Grbić posle meča.

Grbić se osvrnuo na loš prvi set svoje ekipe, ali je rekao da je Srbija “posle neke stvari dovela na svoje mesto”.

“U prvom setu smo dobro počeli, ali smo počeli da pravimo greške, vratili smo ih u igru i rizikovali da tu deonicu izgubimo. Posle toga smo te neke stvari doveli na svoje mesto, smanjili broj grešaka… Naravno, oni su nam pomogli u tome jer su pali u igri, ali ja više volim da mi odradimo s naše strane sve što treba, a šta će oni da urade to je na njima”, dodao je Grbić.

Srbija naredni, treći meč grupe igra u subotu od 17.00 protiv Tunisa

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *