Easter egg kojim je želio da zaprosi dragu, ima razočaravajući ishod

Objavljeno: 14.9.2018.


Spider-Man je već nekoliko dana dostupan za igranje na Playstation 4 konzoli, i pored same priče, Insomniac Games je pripremio razne skrivene detalje za otkrivanje.
Jedan easter egg je trebao biti izuzetno zanimljiv i raznežujući, ali nažalost ima izuzetno razočaravajući ishod, piše Play.co.rs.

Jedan strimer, Tajler Šulc, je u maju zamolio developere da u velikom stilu zaprosi svoju dragu, tako što bi negde u igri stavili pitanje “Madison, will you marry me?”.

Insomniac je to očigledno učinio, ali je problem u tom što su strimer i njegova devojka raskinuli petogodišnju vezu pre nego što je igra uopšte ugledala svetlost dana. Mnogi ljudi su kontaktirali strimera povodom ovog easter egga, i on je napravio video(koji je uklonjen) u kojem je otkrio da ga je devojka ostavila tri nedelje pre izlaska i otišla sa njegovim bratom, ali je ipak srećan što mu je barem Insomniac ispunio želju.

Stvarno tužan završetak, ali je problem je možda u tome što je strimer predugo čekao na Spajdija kako bi izvršio prosidbu.

Izvor: Play

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *