Muž optužuje suprugu da ga je UBOLA NOŽEM, ona tvrdi da je, bježeći od nje, udario u vrata

Objavljeno: 13.9.2018.


Četrdesetogodišnja O.M. uhapšena je i zadržana u tužilaštvu zbog sumnje da je u ponedjeljak u Orašju pretukla supruga, a najvjerovatnije ga je i ubola nožem, potvrđeno je za Srpskainfo.
U MUP-u Posavskog kantona rekli su nam da im je u ponedjeljak oko 12.30 prijavljeno porodično nasilje u Orašju.

– Policija je izašla na lice mjesta i uhapsila O.M, dok je njen suprug sa povredama prebačen u bolnicu – kratko su nam rekli u policiji i dodali da ne mogu više komentarisati ovaj slučaj.

Kako nezvanično saznajemo, ovo nije prvi put da je iz ove porodice prijavljeno porodično nasilje, a prijave su bile obostrane; i O.M. je prijavljivala da ju je tukao suprug, ali i on je nju takođe prijavljivao policiji.

Pred ćerkinim očima
Ovaj zadnji, najozbiljniji incident desio se pred očima njihove maloljetne kćerke.

– U ovoj porodici dugo godina postoji loš odnos između supružnika i do sada je bilo više prijava policiji. Sve se to do sada svodilo na prijetnje i neke sitnije sukobe, ali je ovaj put muškarac završio u bolnici sa ubodnom ranom – pojasnio je izvor blizak istrazi.

Nakon saslušanja i kriminalističke obrade u policiji O.M. je prebačena u tužilaštvo, gdje su odlučili da joj produže boravak, jer još nije utvrđeno šta se tačno taj dan dešavalo u njihovoj kući.

– Njih dvoje su se prvo žestoko posvađali, a tada je došlo do sukoba i tuče. Kada je došla policija muškarac je imao nekoliko vidnih povreda, ali i povredu u predjelu ruke iz koje je krvario. Zbog toga je odmah odvezen u bolnicu, ali nije riječ o teškoj povredi. Međutim, upravo oko te povrede je i ostalo najviše nedogovorenih pitanja – pojašnjava izvor iz istrage.

Vještačenja
Kaže da je povrijeđeni muškarac policiji izjavio da je poslije svađe supruga uzela nož i ubola ga. Međutim, ona to sve demantuje i tvrdi da nije bilo tako.

– Prema njenim riječima, jeste bilo svađe i sukoba između njih dvoje tog dana, ali tvrdi da nije uzimala nož. Ona je inspektorima ispričala da je njen suprug zadobio povredu kada je, bježeći, udario u vrata ili zid – pojašnjava naš sagovornik.

Zbog njihovih različitih tvrdnji potrebno je sačekati medicinske nalaze i druga vještačenja kako bi se utvrdilo šta se tog dana dešavalo.

Ono što je sigurno, kaže naš izvor, jeste da će O.M. biti puštena da se brani sa slobode, ali i da je očekuje prijava iz policije.

Komšije
Komšije porodice u kojoj je u ponedjeljak došlo do obračuna ispričali su da su čuli i ranije da se svađaju, ali da niko ne zna tačan motiv.

– Moguće da je ljubomora, to je najčešći razlog oko kojih se ljudi svađaju. Čuo sam da je komšija imao neku povredu po ruci. Sreća pa je prošao bez teže povrede – ispričao je jedan od komšija.

SrpskaInfo

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *