Zvezdaši “okupirali” Marakanu zbog karata za Ligu šampiona

Objavljeno: 6.9.2018.


Crvena zvezda otpočela je prodaju ulzaznica za grupnu fazu Lige šampiona za članove kluba sa izmirenom članarinom.
Veliki broj navijača, vlasnika sezonskih karata, od jutra je na blagajnama stadiona Crvene zvezde gde čeka svoj red kako bi gledao crveno-bele u Ligi šampiona.

Vlasnici članskih karata od danas do 10. septembra biće u prilici da kupe ulaznice na blagajnama stadiona “Rajko Mitić” u periodu od 10 do 18 časova, dok će redovna prodaja početi u utorak, 11. septembra.

Svi članovi sa izmirenim članarinama imaju pravo preče kupovine, dok vlasnikci sezonskih ulaznica imaju i popust od 50%. Prilikom kupovine, neophodno je da članovi kluba, osim ličnog dokumenta, na uvid predaju člansku, a vlasnici sezonskih ulaznica i člansku i sezonsku kartu.

Podsetimo, prodaja sezonskih ulaznica je završena 31. avgusta, dok svi zainteresovani člansku kartu mogu da kupe u prostorijama servisa za članstvo na zapadnoj tribini stadona “Rajko Mitić” radnim danima od 10 do 18 časova.

Takođe, davaoci krvi u poslednjoj akciji “Crveno-bela krv” održanoj na našem stadionu, od danas mogu da zamene dobijeni vaučer za ulaznicu na južnu tribinu.

Klub je odlučio da nagradi i one koji su dolazili da gledaju utakmice u domaćem prvenstvu a nemaju članske karte tako što će im u ponedeljak, 10. septembra, omogućiti da kupe paket za Ligu šampiona, a sve što je potrebno jeste da na uvid prilože sačuvanu ulaznicu sa neke od superligaških utakmica na kojima je Crvena zvezda bila domaćin ove sezone.

Foto: FK Crvena zvezda

Izvor: b92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *