U pripremi je novi Lord of the rings MMO

Objavljeno: 5.9.2018.


Nakon što se pre samo par dana na Steamu pojavila Lord of the Rings kartična igra, stiže objava da je u pripremi i novi MMO koji će pratiti avanture junaka Srednje Zemlje.
Iza igre stoji kineska kompanija Leyou Technologies, koja u vlasništvu ima kreatore pucačine Warframe, studio Digital Extremes, a na razvoji će raditi drugi studio u vlasništvu kompanije – Athlon Games.

Čelnici su objavili kako su sklopili partnerstvo sa Middle-Earth Enterprises, držaocima prava na franšizu, i uz to je otkriveno kako se igra razvija za postojanje na duže staze, kao i svaki drugi MMO, i da će doneti AAA iskustvo za konzole i računare.

Između ostalog, otkriveno je i da će se sama radnja odvijati dosta ranije od događaja iz LotR trilogije, kao i da će osim Athlon Gamesa na igri raditi još jedna kompanija sa zapada, ali trenutno nije poznato ko je u pitanju

Sa dolaskom nove MMO igre, i kolosalnom Lord of the Rings serijom iz produkcijske kuće Amazon, moramo se zapitati – da li počinje novo zlatno doba o događajima iz Tolkinovog pera?

Foto: Screenshot Youtube/ Movieclips

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *