Poslali ga kući sa sedam dolara, a sad je drugi najplaćeniji glumac

Objavljeno: 5.9.2018.


Sada inkasira milionske iznose, ali glumac Dvejn Džonson nije imao jednostavan put. Kad je izbačen iz kanadskog fudbalskog kluba, treneri su ga poslali kući sa sedam dolara, a on je tad pao u depresiju.
Glumac je otkrio i da mu nije bilo lako da krene od nule, a sada smatra da se najveći i najvažniji snovi koji se ne ostvare često najbolje što može da vam se desi.

“Pre nego što su me pozvali na set, pogledam i vidim utakmicu CFL (Canadian Football League) na svom TV. I shvatim da je to isti teren na kojem sam ja igrao kad sam bio u ligi”, ispričao je stranim medijima.

Zatim je pogledao bolje i shvatio da na TV vidi Valija Bouna, svog trenera koji ga je udaljio iz ekipe.

“Cenim puno tog čoveka i cenim igranje na tom terenu… Toliko sam želeo da uspem, ali ponekad u životu ono što najviše želite ispadne najbolji san koji se nikad nije ostvario. Za mene igranje u NFL je najbolja stvar koja se nikad nije dogodila”, napisao je popularni glumac.

Foto: Getty

Američki fudbal “The Rock” je igrao na Univerzitetu u Majamiju, kad je diplomirao pridružio se klubu “Calgary Stempeders” s nadom da će uspeti u NFL.

Džonson je rekao da se uvek trudio, ali to nije bilo dovoljno.

“Umesto toga, izbacili su me iz ekipe, rekli mi da nisam dovoljno dobar – i poslali me kući iz Kanade sa sedam dolara u džepu”, opisao je.

“Nakon godina krvi, suza i znoja, moj san je gotov. Pao sam u depresiju i nisam znao šta da uradim da krenem dalje. I onda je počeo moj drugi život, gluma koja me je potpuno opčinila i vratila u život”, rekao je.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *