Nova filijala MF banke u Banjaluci

Objavljeno: 5.9.2018.


MF banka je otvorila novu filijalu u Aleji Svetog Save.
MF banka je otvorila novu filijalu u Aleji Svetog Save. Banka će od sada biti na usluzi svojim klijentima na dvije adrese u širem centru Banjaluke: u ekspozituri koja ostaje na dosadašnjoj lokaciji u Ulici Vase Pelagića i u novootvorenoj filijali. Banka je u proteklom periodu intenzivno širila mrežu poslovnica na teritoriji cijele zemlje, što je sa sobom donijelo otvaranje oko 70 novih radnih mjesta. Banka danas zapošljava preko 200 ljudi i opslužuje 34.000 zadovoljnih klijenata.

Predsjednica Uprave MF banke Sandra Lonco je najavila dalje širenje u narednoj godini: „Kao dinamična mlada banka, postavili smo ambiciozne ciljeve rasta u svim segmentima, a posebno u segmentu malih i srednjih preduzeća. Pozicionirali smo se kao banka koja nudi brza bankarska rješenja za mala i srednja preduzeća i svoj rast zasnivamo na partnerskom odnosu sa klijentima“.

MF banka je u posljednje tri godine bila vrlo aktivna na tržištu. Samo u ovoj godini zabilježen je rast kredita od 7 posto i rast depozita od 30 posto. Banka je trenutno u kampanji za oročenu štednju, koju nudi po najpovoljnijim kamatama na tržištu – 3,6% na period oročenja od 36 mjeseci.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *