LaLiga: Đirona čeka Barselonu u Majamiju

Objavljeno: 4.9.2018.


Fudbaleri Điroine “ugostiće” Barselonu u meču španske LaLige koji će se odigrati na tlu SAD, tačnije u Majamiju.
Početkom 2019. desiće se ono čega su se mnogi pribojavali, a to je da će, iz marketinških razloga, po neki meč LaLige biti održan u Sjedninjenim Amerčkim Državama.

Tada će Đirona i Barsa ispisati istoriju, jer će biti prve dve ekipe koje će meč španskog prvenstva odigrati na američkom tlu.

Duel će se održati 27. januara na “Hard Rock” stadionu u Majamiju, koji uglavnom služi kao dom NFL ekipe Majami Dolfinsa.

Što se tiće navijača “domaćina” Đirone, 1.500 besplatnih letova će biti obezbeđeno za vlasnike sezonskih karata, a moći će i da prenoće na Floridi ukoliko uplate depozit od 600 evra za let i hotel.

Ukoliko se oni odluče da ne odu u Majami, jer ne žele da idu na utakmicu koju bi trebalo da igraju na domaćem terenu u Majami, prvih 5.000 će dobiti besplatne karte za meč protiv Barselone na Kamp Nou 23. septembra, kao i povraćaj novca od 20 odsto od ukupne cene njihovih sezonskih karata. 

Đirona nije objavila koliko očekuje da zaradi mečom u Majamiju, ali se procenjuje da je ta cifra negde oko četiri miliona evra.

Foto: Getty

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *