Džim Keri stiže na male ekrane u seriji Kidding

Objavljeno: 4.9.2018.


Džim Keri je zvijezda nove serije Kidding i tumači Džefa koji u televizijskoj emisiji kao Mr. Pickles djecu, kroz zabavu, uči vrlinama, ljubavi i ljubaznosti
Zamislite situaciju u kojoj glumac i legenda dečijeg programa, Mića Tatić, usred emisije “Na slovo na slovo” dobija nervni slom i otkida lutku Aćimu glavu, šutira i kida zubima scenografiju i istrčava iz studija.

To bi, ukratko, bila premisa nove serije Kidding, čija je zvezda ni manje ni više nego Džim Keri. Showtimenas je prilično obradovao mesec dana pred premijeru, 9. oktobra, i postavio celu prvu epizodu na svoj sajt i društvene mreže.

Keri tumači Džefa, generacijama klinaca poznatijeg kao Mr. Pickles (u slobodnom prevodu Čika Krastavčić, prim. aut.). Decenijama, Mr. Pickles zabavlja dečurliju u svojoj emisiji, učeći ih vrlinama, ljubavi i ljubaznosti. Međutim, njegove lekcije neće spasiti njega samog kada mu život upadne u krizu. U surovom, digitalnom svetu, nijedna metoda kojom se Džef “leči” od nedaća neće mu pomoći da sačuva zdrav razum.

Džefova ljubaznost ga ubija, i on ludi pred našim očima.

Iz ostatka glumačke postave izdvajaju se Frenk Langela kao Seb, Džefov izvršni producent, Džudi Grir kao Džefova bivša žena Džil. Kol Alen je njihov sin, Vil, Ketrin Kiner je Dirdre, glavna lutkarka Džefove emisije, a DžulijetMoris je njena kćerka Medi.

Foto: Depositphotos

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *