500 miliona konzola: Sony predstavio PS4 Pro Limited Edition

Objavljeno: 12.8.2018.


Kompanija Sony nedavno je objavila zaista neverovatnu vest za ovu kompaniju, da su njihove konzole iz PlayStation linije do sada prodate u preko 500 miliona primeraka.
Prvi Sony PlayStation pojavio se 3. decembra 1994. godine i od tada do danas Sony dominantno drži poziciju kao jedna od vodećih kompanija na poljlu kućnih gejming konzola, što je pogotovo naglašeno u ovoj generaciji konzola.

PlayStation 4 se od izlaska do danas prodao u 82 miliona primeraka i pitanje je dana kada će prestići Xbox 360 i PlayStation 3, koje su se prodale u oko 84 miliona primeraka.

Povodom jubileja od preko pola milijarde prodatih PlayStation uređaja, Sony je danas predstvio limitiranu liniju jedinstvenih PlayStation 4 Pro konzola koja nosi jasnu poruku svojim imenom “500 Million Limited Edition”.

Biće proizvedeno u svega 50.000 primeraka ove limitirane edicije i prodavaće se po ceni od 500 dolara, a dolazi na tržište 24. avgusta.

Ova edicija donosi jako lep izgled, za koji moramo reći da nam se veoma sviđa, sa elementima providne metalic tamno plave i zlatnim oznakama, koji celom paketu zaista daju vrhunski izgled. Pored ovih estetskih elemenata, ova limitirana edicija dolazi i uz 2TB hard disk, i uz standardni paket kvalitetnog hardvera koji ide uz PS4 Pro.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *