Rockstar prikazao šest minuta Red Dead Redemption 2 gejmpleja

Objavljeno: 11.8.2018.


Rockstar Games nas je konačno počastio konkretnim snimcima iz veoma očekivanog nastavka kultne vestern avanture Red Dead Redemption.
U oko šest minuta snimka, ženski narator nas vodi kroz osnove novog sistema gde imamo prilike da vidimo šta u globalu možemo da očekujemo od igre.

Očekuje nas ogroman otvoreni svet američkog “frontiera” odnosno granice ka nenaseljenom zapadu, gde su razlike između zakona i bezakonja, morala i nemorala, stalno bile na ivici i u konstantnom sukobu, piše Play.

Kao i u prvom delu, bićemo deo bande koja pokušava da preživi i uspe u svom tom haosu, a developeri nam obećavaju mnogo bogatiju i dublju priču, kao i uopšte čitav sve koji će biti, kako kažu, jedan od najživljih otvorenih svetova ikada, i gde će sve reagovati na naše odluke i ponašanje.

Možemo sebi graditi reputacije nasilnika ili “finog” gospodina, stvarati prijateljstva i krvne protivnike, biti sa nekim partner sa nekim suparnik, mešati se u tuđa posla ili gledati u našu avliju…

Sve deluje zaista ogromno i hvata sve one elemente koji su činili svet divljeg zapada, od prerija i pustinja, preko prelepih planinskih šuma, do močvara i kanjona. Tu su mali i veliki gradovi, rančevi, pruge, rudnici, kolonije…

Posebno nam se sviđaju mehanike odnosa sa našim konjem, čiji je delić takođe zagreban u ovom snimku.

Igra deluje jako lepo i čini nam se da će nam ponuditi puno toga za uživanje, a ovo je samo prvi od planiraih gejmplej videa, sledeći će se posvetit više stvarima kao što je napucavanje i borba.

Izvor: Play

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *