Muški kompleksi: Otkrili smo zbog čega momci najviše lažu i čega se to stide

Objavljeno: 9.8.2018.


Naravno da ni oni nisu izuzetak i da se opterećuju oko sličnih stvari kao i mi. U nastavku slede najveći muški kompleksi, pa pogledajte šta će to vaš dragi sakriti od vas ili pokušati da istinu upakuje u malo lepše pakovanje.
Godine 

I dok u tinejdžerskim danima kako bi osvojili devojku koja im se dopada lažu da su bar pet godina stariji nego što zaista jesu, tokom godina situacija počinje da se menja, a četrdesete polako, ali sigurno postaju tridesete. 

Visina 

Jedan od najvećih muških kompleksa je upravo visina. 

Muškarci nižeg rasta često se osećaju nesigurno pored lepotica u vrtoglavim štiklama pa ako je i vaš dragi približno vaše visine, ne preterujte s potpeticama. 

Finansijsko stanje 

Automobili i novac san su gotovo svakog muškarca. 

U današnje vreme kada je fizički izgled nepravedno privlačniji od one prave unutrašnje lepote teško je ostati pribran. Upravo zbog toga muškarci se osećaju moćnije ako u datom trenutku spomenu kako su finansijski dobro situirani. 

Kozmetika 

Iako je kozmetika žensko područje, sve više muškaraca otkriva čari glatke kože i sjajne i mirisne kože. Iako vam to neće otkriti, većina muškaraca će rado isprobati proizvode za negu lica, tela i kose. 

Kilogrami 

Kilogrami su svakako nešto o čemu ne želimo da pričamo, ali slična situacija je i s muškarcima. Istraživanja su pokazala kako će 60 odsto muškaraca skinuti, a 40 odsto dodati kilograme, u zavisnosti od kompleksa mršavosti ili debljine. 

Seksualna aktivnost 

Seksualna moć je vrlo jako oružje, posebno tokom muških razgovora. Upravo zbog toga vrlo često se u takvim pričama nađe i poneka laž. Naravno da će reći kako ima zavidan seksualni život, umesto da iskreno prizna da je već pola godine kod njega suša.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *