Slobodan 45 godina vozio bez dozvole, pa je kažnjen – oduzimanjem dozvole

Objavljeno: 8.8.2018.


Meštanin Dragačeva uhvaćen u rutinskoj kontroli samo nekoliko meseci pred penziju. Policajac je bio neumoljiv i napisao mu kaznu
SLOBODAN Bugarčić iz Dragačeva platio je kaznu od 125 hiljada dinara jer je punih 45 godina vozio bez vozačke dozvole privatni i službeni automobil

Slobodan je pre 45 godina kupio prvi automobil u Prištini i lično ga je dovezao do Dragačeva, naravno bez vozačke dozvole.

Kako kaže, prekršaj nikada nije napravio, niti ga je policija kaznila, sve do sada. Za njega važi ona izreka “ko ne plati na mostu plati na ćupriji”.

Uhvaćen je u rutinskoj kontroli samo nekoliko meseci pred penziju.

– To jutro sam pošao na groblje, da supruzi zapalim sveću, kad policija, bukvalno iskoči pred mene. Da sam znao da su tu, mogao sam ih zaobići, ali… Kaže policajac vozačku i saobraćajnu. Ja mu dam saobraćajnu, a kažem vozačku nemam – priča Slobodan kako je došlo susreta sa policijom.

Iako ga ovaj Dragačevac molio da mu ne piše kaznu, obećavao da će prodati automobil, policajac je bio neumoljiv, napisao je Slobodanu kaznu!

Njemu je sudskom presudom osim novčane kazne određeno i oduzimanje dozvole – koju nikad nije ni imao.

Porodica i prijatelji su ostali u šoku i neverici, jer im nikada nije palo na pamet da Slobodan nema vozačku, a “jezdio” je kroz celu bivšu Jugoslaviju!

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *