Menadžer Darka Lazića: Napadači nas sačekali na kapiji

Objavljeno: 3.8.2018.


Miljan Vračević, menadžer Darka Lazića, za “Novosti”, o incidentu u Umčarima kada su na njih nasrnula tri mladića
FOLK pevač Darko Lazić i njegov menadžer Miljan Vračević, koji su sinoć napadnuti u Umčarima kod Grocke, gde je bivša “zvezda Granda” trebalo da peva na privatnom slavlju, dobro su, a posle pregleda na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu pušteni su kući. Njih su na kapiji ispred porodične kuće domaćina, koji je Lazića anagažovao za nastup, napali nepoznati mladići koji su na njih bacili suzavac, a došlo je i do pucnjave.

– Dobro smo i Darko i ja, bio sam jutros na pregledu na VMA ali moram ponovo na kontrolu – kaže za “Novosti” menadžer i bivši učesnik rijalitija “Zadruga” Miljan Vračević. – Imam hematom na glavi, nateklinu bubne opne i opekotine na licu od suzavca. Darko je zadobio slične povrede, možda su malo blaže od mojih. Napad se dogodio pre nastupa, na kapiji ispred kuće, gde je Darko trebalo da peva na proslavi punoletstva. Kada smo hteli da uđemo u dvorište, nepoznat momak je stajao na kapiji, ali ništa nije nagošetavalo da će se desiti bilo šta loše. On je tu bio kako bi nas sprečio da uđemo, a zatim su se odjednom pojavila još dvojica mladića. Počeli su da nas prskaju suzavcem, nastala je opšta pometnja, vriska i jurnjava. Sve je trajalo veoma kratko, u toj gunguli nisam mogao ni da procenim koliko je tačno vremena prošlo.

Menadžer Vračević ističe da je došlo i do pucnjave, ali srećom nikog nije pogodio metak.

– Policija je pronašla čaure, ali ne znam koliko ih je bilo i koliko je metaka ispaljeno – tvrdi Lazićev menadžer. – Napadači su imali kačkete na glavi i nisam ih prepoznao. Ne znam ko su i zašto su nas napali. Po nas je došla Hitna pomoć koja nas je odvezla na VMA, gde nam je ukazana pomoć.

Danas smo pokušali da stupimo u kontakt i sa Darkom Lazićem kako bismo i od njega čuli šta se desilo u Umčarima, ali njegov mobilni telefon nije bio u funkciji. Na Lazićevom fejsbuk-profilu objavljena je kratka informacija u kojoj se navodi:

– Darko je dobro i nije ranjen, hvala svima koji su pitali i brinuli.

Foto Instagram/miljan.official

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *