Mekgregor izaziva šampiona: Dušo, stigao sam!

Objavljeno: 3.8.2018.


Konor Mekgregor je konačno najavio povratak u otkagon, a prvu borbu posle 2006. godine trebalo bi da odradi sa Habibom Nurmagomedovim.
Rus je u aprilu postao UFC šampion u lakoj kategoriji, u borbi sa Amerikancem Alom Jakvintom koja je organizovana jer je Mekgregor odbijao da brani pojas koji je od 2006. bio u njegovom vlasništvu. Irac je u otagonu poslednji put bio u novembru 2016. godine kada je pobedio Edija Alvareza.

Nakon toga okrenuo se boksu i egzibiciji sa Flojdom Mejvederom, a sada je izgleda spreman da se vrati u UFC. On je na Instagramu objavio sliku u UFC šortsu i ostavio poruku “Honey I’m home”.

Da je Konor u igri potvrdio je i njegov advokat Grejam Keni.

Irac je, inače, nedavno bio u centru sjandala kada je sa prijateljima napao autobus u Njujorku u kojem su bili UFC borci. Mekgregor je imao sreće jer je prošao bez posledica, iako mu je pretila zatvorska kazna, ali je na kraju “osuđen” da odradi pet dana društveno korisnog rada uz kurs kontrole besa. Platiće i štetu koju je napravio.

“Ma, kakav Mekgrego, Jakvinta je pravi gangster iz Bruklina. Al je gangster, on je odmah pristao na borbu sa mnom, nije kukavica. Gde je Konor? On želi da se tuče sa autobusom? Ja želim sa pravim borcima”, rekao je Nurmagomedov kada je postao šampion, ali će po svoj prilici veoma brzo dobiti borbu koju dugo čeka.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *