Agonija na Koševu: Istorijskih 0:8, navijačima srednji prst od golmana

Objavljeno: 3.8.2018.


Navijači Sarajeva dugo će imati noćne more od 2. avgusta 2018. jer je na taj dan njihov voljeni klub doživeo najteži poraz u svojoj i istoriji bh. fudbala.
“Bordo” klub je sa dosta samopouzdanja ušao u revanš meč drugog kola kvalifikacija sa Atalantom, nakon 2:2 u Bergamu, ali se ispostavilo da su Italijani samo potcenili Sarajlije na 2:0 na svom terenu.

Već u prvom poluvremenu na Koševu Atalanta je vodila 5:0, da bi do kraja meča demolirala Sarajevo sa 8:0.

Najteži prethodni poraz Sarajevo je doživelo 2002. od Bešiktaša 5:0, takođe nakon 2:2 u prvom meču, dok je veći debakl zabeležio samo od Bazela sa 6:0.

Navijači Sarajeva su logično bili frustrirani pa su zviždali svojim igračima, a najviše golmanu Bojanu Pavloviću koji je očajno reagovao u nekoliko situacijija prilikom pogodaka Atalante.

Ovaj Lozničanin, koji je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a branio između ostalih još za OFK Beograd te u Makedoniji, Azerbejdžanu, Izraelu i Gruziji, pokazao je srednji prst prisutnima na istočnoj tribini stadiona “Asim Ferhatović”.

“Svestan sam da sam napravio glupost i pokazao trenutak slabosti. Izvinjavam se ljudima u klubu i navijačima, a svima nam je teško zbog poraza. Svestan sam greške i snosiću sve posledice koje klub bude izrekao”, pokajao se posle utakmice Pavlović.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *