Rolex koji je prije godinu dana zavšio u kanalizaciji vraćen vlasnici

Objavljeno: 2.8.2018.


Ko bi ikada pomislio da Rolex koji je sasvim slučajno završio u wc šolji i kompleksnom sistemu kanalizacije, može biti nađen godinu dana kasnije, u savršenom radnom stanju…
Stanovnik Čino Hilsa, Selija Tviford, slučajno je ispustila svoj Rolex od 8.500 dolara u wc šolju, a da stvar bude još gora, ovaj časovnik je dobila kao poklon od svog supruga za rođendan.

“Znate, kad ustanete sa wc šolje i okrenete se, već je prekasno”, rekla je Tvilfordova o trenutku kada je shvatila da je njen Rolex otišao u nepovrat. Par je pozvao dva vodoinstalatera u pokušaju vraćanja časovnika, ali on je tada već davno nestao.

Šesnaest mjeseci kasnije, Selija je dobila poziv od Karlosa Dizaja, komunalnog radnika koji je nekim čudom pronašao njen sat u otpadu i mulju koji su se nakupili unutar kanalizacije na oko kilometar od njenog doma. Kako se ispostavlja, Dijaz je jedan od dva vodoinstalatera koji su pokušali da povrate izgubljeni časovnik onog dana kada je on nestao i odmah je znao kome će jednim pozivom uljepšati dan.

“Čim sam ga ugledao, odmah sam znao da je to njen sat, jer nema toliko Rolex modela koji tek tako isplivaju iz vode”, rekao je Dijaz. Ono što je interesantno je činjenica da uprkos mjesecima provedenim u vodi, odnosno kanalizacionom sistemu, ovaj Rolex i dalje radi, a jedina šteta koju je pretrpio je gubitak dragog kamenčića sa svog oboda.

Gospodin Dijaz je uglancao ovaj sat i potom ga vratio vlasnici, dajući njenoj priči srećan kraj.

Foto: Luxlife

Izvor: Luxlife

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *