McLaren pokazuje šta MSO može da uradi sa novim modelima 570GT i 720S

Objavljeno: 2.8.2018.


Odeljenje za specijalne operacije kompanije McLaren (MSO) će uskoro predstaviti svoja dva najnovija modela (specijalna izdanja modela 570GT i 720S) sa ciljem da postojećim, ali i potencijalnim klijentima pokaže šta sve može da uradi. 
Prvi automobil će biti 570GT MSO Black Collection. On će se proizvesti u svega 100 primeraka, a svaki od njih je će biti ofarban u jedinstvenu ugalj crnu boju, posedovaće MSO titanijumski SuperSport izduvni sistem i Sport Pack paket koji omogućava još dinamičniju vožnju.

U kabini ovog modela nalazi se kombinacija “Jet Black” crne kože i crne alkantare, kao i MSO logo ušiven na naslonima za glave.

Drugi model koji će MSO predstaviti jeste 720S “Velocity”, jedinstveni primerak modela McLaren-ove Super Serije, koji je ofarban u “Nerello Red” crvenu boju na prednjem delu, međutim, kako se ide ka zadnjem delu automobila boja postaje živopisnija “Volcano Red”.

Međutim, to nije sve, s obzirom da su tu i lake aluminjumske felne ofarbane u metalik bronzanu boju i cela paleta delova karoserije izrađenih od ugljenikovih vlakana. Kabina ovog modela je izrađena od crne alkantare sa crvenim šavovima koji pružaju vizuelni kontrast.

Izvor: AutoBlog

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *