Još jednom demantovao da se razvode, ženi poslao dirljivu poruku

Objavljeno: 2.8.2018.


“Upravo sam shvatio… Ove godine ćemo biti zajedno više od pola naših života“, napisao je Vil Smit ispod fotografije sa suprugom posle brojinih spekulacija o razvodu poznatog para.
Smit (49) i Džejda (46) u braku su već 21 godinu, a poslednjih meseci strani mediji pisali su da se holivudski par razvodi. Međutim, on je nedavno to demantovao i poručio da njih dvoje niko ne može da rastavi.

“Više ne govorimo da smo venčani. Svesni smo da ćemo biti zajedno do kraja života. Ništa ne može da nas rastavi, niti da prekine tu vezu. Džejda ima moju podršku do smrti i fenomenalan je osećaj kada dođeš u tu fazu”, rekao je Vil, koji sa suprugom ima sina Džejdena (19) i ćerku Vilou (17).

Njih dvoje su jedan od retkih slavnih parova koji su priznali da imaju otvoren brak, a glumica je nedavno izjavila da veruje svom suprugu i da je on slobodan da radi šta god želi.

Džejda je poslednjih nedelja u svojoj emisiji iznela i mnoštvo progresivnih stavova i detalja iz svog života pa je priznala da se podvrgla tretmanu podmlađivanja vagine, ali i da se odmalena samozadovoljava.

Kaže da je vaginu podmladila zbog problema sa bešikom, ali da je postigla i estetski izgled, pa je njen polni organ sada kao prelepa breskva.

“Izgleda kao da imam 16 godina, uopšte se ne šalim. Išla sam na zahvat jer sam se dva puta porađala i imala sam problema sa bešikom. Išla sam na tri tretmana i sad izgleda savršeno, kao breskvica”, pohvalila se Džejda i dodala da žene moraju da paze na svoje vulve jer je “tamo centrirana naša životna sila”.

Otkrila je i da je umela po pet puta na dan da doživi orgazam i da je zahvalna svojoj baki što ju je na vreme naučila da je fizičko zadovoljstvo i samozadovoljavanje važno.

Izvor: Hellomagazin

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *