Huawei Mate 20 Lite listing otkriva izgled telefona

Objavljeno: 2.8.2018.


Sudeći prema objavama ranijih godina, Huawei Mate 20 linija bi trebalo da bude predstavljena sredinom oktobra.
Kao i prošle godine, postojaće regularni, Pro i Lite modeli. U ovom trenutku ne zna se previše o uređajima, ali su se sada na TENAA listingu pojavile fotografije jeftinijeg Lite telefona.

Pogled na prednju stranu uređaja nam sugeriše da se najverovatnije radi o 19:9 odnosu stranica ekrana, zajedno sa izrezom u vrhu. Telefon je opremljen malim in-ear zvučnikom i sistemom sa dve kamere, kakav smo videli i na P20 Lite modelu. S prednje strane, Mate 20 Lite će najverovatnije izgledati slično drugim budžetskim opcijama kompanije Huawei.

Kada je poleđina u pitanju, nova staklena izrada menja aluminijumsku konstrukciju sa prošlogodišnjeg modela. Kompaktni, vertikalni modul sa Mate 10 Lite telefona je zamenjen prominentnijim dizajnom, a u ovom delu su smeštene dve kamere i senzor otiska prsta.

Sem navedenih detalja, nema drugih informacija o telefonu. Trenutno, glasine sugerišu Kirin 710 čipset, 4GB RAM-a i 64GB ili 128GB skladišnog prostora. Takođe, očekuje se i Android 9.0 P softver od samog starta.

Izvor: PhoneArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *