“Foks” se “vraća unazad” u seriji “24” sa mladim Džekom Bauerom

Objavljeno: 2.8.2018.


Slavni akcioni triler “u realnom vremenu”, serija “24”, mogao bi da dobije sezonu u kojoj ćemo gledati Džeka Bauera u mlađim danima
Slavni akcioni triler “u realnom vremenu”, serija “24”, mogao bi da dobije sezonu u kojoj ćemo gledati Džeka Bauera u mlađim danima, piše IGN Adria.

Serija je u ranoj fazi realizacije, a njeni autori Džoel Surnou i Bob Kokran ponovo sarađuju sa Hauardom Gordonom. Variety je otkrio ovu vest preko svojih izvora “iznutra”, a zvanično saopštenje “Foksa” se još uvek čeka.

Budući da je u pitanju epizoda “povratka unazad”, možemo isključiti povratak Kifera Saterlenda, kojeg smo poslednji put gledali u “24: Live Another Day”.

“Live Another Day” je bio neki oblik devete sezone serije, smešten četiri godine nakon njenog prvobitnog kraja. Sazerenda, nažalost, nismo videli “24: Legacy”, u kojoj je zvezda bio Kori Houkins kao Erik Karter.

Za one (naj)mlađe, osnovna premisa serije 24 bile su epizode koje su se u najvećem broju slučajeva odigravale u realnom vremenu, to jest realnih sat vremena po epizodi. Svaka sezona imala je, razume se, 24 epizode, ali “Live Another Day” i “Legacy” su ipak tu brojku prepolovile.

Što se tiče ostalih vesti, ranije je CEO Fox Televisiona, Dana Volden, razmatrala povratak ovog serijskog formata, uz prilagođavanje modernim interesovanjima publike, naravno. “Imamo veoma uzbudljivu ideju, ali smo u najranijoj mogućoj fazi,” rekla je tada Volden.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *