Davor: Dao sam izjavu MUP-u RS

Objavljeno: 2.8.2018.


“Danas sam bio u MUP – u Srpske i oni vrlo dobro znaju da je David Dragičević ubijen. Kažu da nije MUP to uradio. Otkud mi dva broja registrovana na MUP Srpske” – rekao je večeras na Trgu Krajine otac Davor Dragičević.
Građani i članovi grupe Pravda za Davida okupili su se na Trgu Krajine 130 – ti dan zaredom. Dok iščekuju prve rezultate međunarodnog tima koji radi na ubistvu Davida Dragičevića, poručuju da ih sa Davidovog trga niko neće pomjeriti.

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida saopštio je na Trgu Krajine da je dao izjavu u MUP – u Srpske.

“Danas sam bio u MUP – u Srpske i oni vrlo dobro znaju da je David Dragičević ubijen. Kažu da nije MUP to uradio. Otkud mi dva broja registrovana na MUP Srpske” – rekao je Davor Dragičević.

Članovi grupe Pravda za Davida koji su svako veče na Trgu Krajine pozvali su još jednom sve koji imaju bilo kakve snimke ili slike od 17. do 25. marta na lokacijama Crkvena, Metalska škola, Trg Krajine i uži centar grada, da pošalju na imejl adresu – istinazadavida@gmail.com.

“Sigurno među vama ima onih koji nešto znaju, ali ćute. Molim vas, ovdje se ne radi o politici, ovdje se radi o nečijem djetetu, nečijem bratu, nečijem sinu.”, dio je pisma koji je pročitala Daniela Došen na Trgu Krajine.

Građani i članovi grupe Pravda za Davida i večeras su poručili da istina i pravda za ubijenog Davida nemaju cijenu.

BN TV

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *