Međunarodna izložba lego kockica “Invazija Giganata“

Objavljeno: 1.8.2018.


Međunarodna izložba modela od lego kockica “Invazija Giganata” na kojoj će biti izloženo više od sto najimpresivnijih maketa iz cijele Evrope, biće otvorena od 4. avgusta do 30. septembra 2018. na Zagrebačkom velesajmu.
Posjetioci će na izložbi, koja će biti smještena na više od 2.500 kvadratnih metara i podijeljena na 12 tematskih oblasti, moći da vide u razmjeri 1:1 modele poznatih figura iz svijeta sporta, kulture, filma i bajki, saopštili su organizatori, prenosi HINA.

Za ljubitelje super junaka od 900.000 kockica biće rekonstruisano Betmenovo vozilo u dužini od sedam metara, a pratiće ga Betmen napravljen u punoj veličini. Maketa Titanika biće sastavljena od pola miliona lego kockica u razmjeri 1:25, duga 11 metara i skoro tri metra visoka, a posjetioci će moći da razgledaju i unutrašnjost broda.

U Human Body zoni najmlađi će moći da uče o ljudskoj anatomiji ii fiziologiji, a organizatori su pripremili i posebnu Star Wars postavku sa više od sto modela povezanih s tom najpoznatijom svjetskom filmskom sagom.

U Fun park zoni djeca i odrasli mogu da uživaju u igri s Lego kockicama koji je zamišljen kao prostor za stvaranje modela od ogromnih kocki i druge atrakcije.

Izvor/Foto: Tanjug

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *