Kad uključenje uživo krene po zlu i sagovornik se onesvijesti

Objavljeno: 1.8.2018.


Televizijski program koji ide uživo, poput vesti, može da bude pun iznenađenja, a to se upravo dogodilo tokom vesti na Bi-Bi-Siju, kada se tokom intervjua onesvestio meteorolog koji je govorio o toplotnom talasu koji je zadesio Veliku Britaniju.
Intervju je počeo sasvim normalno, voditeljka vesti Bi-Bi- Si Anita Mekvejg postavila mu je pitanje o toplotnom talasu u Velikoj Britaniji i hoće li se takvo vreme u Kraljevstvu nastaviti. Sve je išlo po planu, bar na kratko.

Ovaj stručnjak je počeo da odgovara na njeno pitanje predstavljajući izveštaj o klimatskim promanama za poslednjih 100 godina.

“Jednu stvar koju ovde primećujemo kada su u pitanju klimatske promene za poslednjih 100 godina….“, rekao je Mark i samo rekao “izvinite”, te nestao sa ekrana.

Voditeljka ga je potom pitlala da li je dobro, on je kratko i neuverljivo rekao “da”, ali se onda više nije oglašavao. Voditeljka je rekla da se nada da će dr Mark biti dobro i zahvalila mu na razgovoru.

Sve je bilo objašnjeno kasnije kada je dr Mark tvitnuo: “Poruka sebi, izbegni sledeći put da se onesvestiš tokom izjave koju daješ uživo na TV”.

U istoj poruci izvinio se i voditeljki, uz opasku da mu to “nije bilo najbolji intervju”.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *