Pijetlović: Ovaj tim je napravljen za “nemoguće misije”

Objavljeno: 31.7.2018.


Vaterpoliste Srbije je ispred Starog dvora dočekalo nekoliko hiljada ljudi, a Gojko Pijetlović je rekao da takav događaj “nikada ne zastareva”.
“Ovakve stvari uvek ostaju urezane u srce i pamćenje. Kada vidim koliko cene ono što radimo za državu i ovaj narod srce mi je puno. Emocije su predivne. Hvala svima što su došli”, rekao je Pijelović.

Upitan koliko je bilo realno da Srbija četvrti put uzastopno osvoji EP, Pijetlović je rekao “Skoro nemoguće”, ali da je tim “pravljen za nemoguće misije”.

“Dalje ćemo nastaviti istim tempom, uspesi i sastav nam ne dozvoljavaju da stanemo ovde, već nas podstiču da uvek budemo na prvom mestu”, rekao je Pijetlović.

On je dodao da mu je drago što su vaterpolisti na balkon Skupštine grada Beograda mogli da izađu s decom i što se “stvara porodična atmosfera”.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je u subotu Evropsko prvenstvo u Barseloni, pošto je u finalu pobedila Španiju sa 12:10 posle boljeg izvođenja peteraca. To je bilo četvrto uzastopna zlatna medalja za srpske vaterpoliste na kontinentalnim šampionatima.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *