Zorana Jovanović uplovila u novu vezu, nakon dve godine ostavila dečka fudbalera?

Objavljeno: 12.7.2018.


Posle više od dve godine zabavljanja, Zorana Jovanović Zorannah raskinula je vezu s fudbalerom Danijelom Milićevićem piše dnevni list Kurir  koji kao razlog ove njene odluke navodi da je u pitanju drugi momak kojeg je upoznala preko Filipa Živojinovića.
Kako se dalje navodi, u pitanju je javnosti nepoznat sportista srpskog porekla, koji je rođen i živi u Los Anđelesu. Modna blogerka je novog izabranika srela u februaru ove godine i, prema rečima našeg izvora, u njega se zaljubila na prvi pogled.

Razmenili su brojeve telefona i njihova komunikacija je iz dana u dan postajala sve učestalija, pa je zbog toga navodno odlučila da ostavi momka i uplovi u novu vezu.

– Zorannah je pre četiri meseca došla u Ameriku na nekoliko dana da bi uradila set fotografija za jednu kampanju, pa je iskoristila priliku da se sretne s Filipom Živojinovićem i Aleksandrom Prijović, jer su njih dvoje tada boravili u Los Anđelesu.

Sasvim slučajno tada je upoznala Filipovog druga, kojeg su sreli u jednom restoranu, i već na samom početku primećivalo se da među njima postoji hemija. S vremenom, posle skoro dva meseca dopisivanja, oni su se ponovo sreli i tada su se smuvali. Zorannah je po povratku u Srbiju shvatila da nema razloga da nastavlja svoj odnos s Danijelom, pozvala ga i sve mu objasnila. Rekla mu je da se zaljubila u drugog dečka i da želi da raskine s njim. Više puta dosad je odlazila u Ameriku i provodila po nekoliko dana kod novog izabranika, čije ima zasad dobro skriva od javnosti – kaže sagovornik pomenutog lista, dodajući da veza modne blogerke s bivšim momkom već neko vreme nije funkcionisala kako treba.

Izvor: Hellomagazin

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *