Philips predstavlja pristupačni IPS FreeSync monitor

Objavljeno: 12.7.2018.


Philips je zvanično predstavio svoj najnoviji dodatak E9 seriji potrošačkih monitora, model 278E9. Displej je Full HD, sa 27-inčnim IPS panelom, a korisnicima se nudi široki gamut boja sa 93% NTSC pokrivenošću. Monitor nudi živopisnije crvene i dublje plave u odnosu na prethodne modele. Mada sam monitor nema podršku za HDR, stiže uz maksimalno osvetljenje od 250 […]
Philips je zvanično predstavio svoj najnoviji dodatak E9 seriji potrošačkih monitora, model 278E9. Displej je Full HD, sa 27-inčnim IPS panelom, a korisnicima se nudi široki gamut boja sa 93% NTSC pokrivenošću.

Monitor nudi živopisnije crvene i dublje plave u odnosu na prethodne modele. Mada sam monitor nema podršku za HDR, stiže uz maksimalno osvetljenje od 250 cd/m². Monitor takođe nudi podršku za AMD FreeSync tehnologiju, ali Philips nije objavio Variable Refresh Rate (VRR) raspon.

Kada su konektori u pitanju, Philips 278E9 monitor podržava VGA, DisplayPort i HDMI konekcije, omogućavajući korišćenje monitora na svim modernim računarima i konzolama. Tu je i 1800R zakrivljenost, 100×100 VESA podrška i drugo.

Philipsov novi monitor će se na tržištu naći tokom jula, po ceni od oko 250 dolara.

Izvor: Overclock3d

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *