Da alergija ne upropasti ljetovanje

Objavljeno: 12.7.2018.


Crvenilo, svrab, bele piknice i mehurići na koži znak su alergije na na koži, a koji mogu da se pojave već posle svega nekoliko minuta sunčanja. Dosadan i neprijatan svrab i bubuljice mogu bukvalno da vam upropaste letovanje i odmor.
Sa pojavom prvih znakova alergije moraćete da se sklanjate od sunca, izbegavate dugo kupanje, a onom u sred podne i da ne govorimo.

Poslednjih godina sve je više onih koji se još u proleće, a posebno leti bore sa ovom alergijom. Alergija na sunce se uglavnom javlja po licu i vratu, ali nije isključeno da će se crvenilo pojaviti i na rukama i nogama.

Zbog toga celo telo, a posebno lice treba negovati i mazati kremama koje su namenjene osetljivoj koži, pogotovo ako se izlažete suncu.

Za takvu negu Eucerin® ima posebnu liniju krema koje pružaju visoko efikasnu UV zaštitu. I ne samo to, te kreme pružaju i biološku zaštitu kože. Ova krema je namenjena sprečavanju pojave alergija. Ukoliko se ona redovno koristi sprečiće nastanak i razvoj alergije.

Olakšanje ćete osetiti tako sa Eucerin® Krem-gelom za zaštitu od sunca i alergija SPF 25 i 50, jer ova krema za sunčanje štiti od alergija na sunce.

Ništa manje nije bitna ni nega kože nakon sunčanja, a pogotovo za one koji imaju osetljivu kožu i koji su skloni alergijama. Koži koja je sklona alergijama, posle sunčanja prijaće Eucerin® Krem-gel posle sunčanja, koji umiruje, hladi i hidrira ovaj najveći organ na ljudskom telu.

I kremu i gel koža brzo da upije, a ne sadrže emulgatore, parfeme i konzervanse.

Foto: Thinkstock/SHansche

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *