Rasta povrijedio vrat, morao na operaciju

Objavljeno: 11.7.2018.


Muzičar Stefan Đurić Rasta povredio je vrat, zbog čega je morala da mu se uradi hirurška intervencija, što je bio razlog odlaganja suđenja
MUZIČAR Stefan Đurić Rasta povredio je vrat, zbog čega je morala da mu se uradi hirurška intervencija, što je bio razlog odlaganja suđenja pred Prvim osnovnim sudom u u utorak Beogradu, gde reper odgovara za nanošenje povreda Slobodanu Nešoviću Loki, direktoru agencije “Maskom”. Pred sudom se nije pojavio ni Nešović, koji je obavestio veće da je na godišnjem odmoru i da se neće vraćati pre 15. septembra.

Tužilaštvo Đurića i još četvoricu okrivljenih tereti za nasilničko ponašanje. Incident se dogodio 18. aprila prošle godine u prostorijama “Maskoma” na uglu Kosovske i Kondine ulice u Beogradu. Nešović je tvrdio da je Đurić došao sa još nekoliko osoba, tražeći da raskinu ugovor, zahtevajući da mu isplati 30.000 evra. Kako je odbio, smatrajući da za to nema nikakve osnove, reper i momci koji su bili sa njim u društvu su ga napali.

Sa druge strane, Rasta je na sudu tvrdio da mu kritičnog dana nikakve pare nije tražio, već je samo želeo da sa Nešovićem raskine poslovnu saradnju, jer mu nije isplaćivao novac od autorskih prava prema dogovoru. Naveo je da će naplatu spornog duga tražiti pravnim putem.

Foto: N. Skenderija

Izvor. Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *