Pravda za Davida – 108. dan

Objavljeno: 11.7.2018.


Građani su se okupili i večeras 108. dan zaredom na Trgu Krajine. Pored osnovnog zahtjeva, a to je istina i pravda u vezi s ubistvom Davida Dragičevića, imali su jasnu poruku i za Igora Radojičića, gradonačelnika Banja Luke.
Davor Dragičević uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Banja Luke Igorom Radojičićem. S molbom da ga prije svega razumije kao čovjek i otac. Dragičević je poručio Radojičiću da ga ne uznemirava dok se bori za istinu i pravdu na Trgu Krajine već više od tri mjeseca. To podrazumijeva da se ne uklanjaju svijeće i ostali predmeti sa, kako je nazvao Trg Krajine, Davidovog trga. Istu poruku poslao je i sa okupljanja.

“Načelnik Komunalne policije ili policajci, ukoliko dođu, ne krivite ih, nisu oni krivi, oni rade po naređenju. Igore Radojičiću, Milorade Dodiku, ne smijete ništa da taknete na Davidovom Trgu, jer ovo je naša svetinja.” – poručio je Davor Dragičević.

Otac pokojnog Davida najavio je još jedno veliko okupljanje i to pred izbore. Nakon toga će, kako kaže, ako se ne otkrije kompletna istina, spustiti ruku.

Daniela Ratešić – Došen, jedan od članova grupe Pravda za Davida pitala je dokle više i da li će i njeno unuče opet plakati za izgubljenim prijateljem.

Građani na Trgu Krajine imaju jedan cilj, kao i prvog dana, istina i pravda u vezi ubistva Davida Dragičevića.

BN TV

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *