HTC-ov blockchain ‘Exodus’ telefon stiže ove jeseni

Objavljeno: 11.7.2018.


Kompanija HTC je u maju najavila planove o svom blockchain mobilnom uređaju, a razvoj na uređaju je odmakao toliko da se može reći da će Exodus stići tokom trećeg tromesečja ove godine.
Veb sajt uređaja je aktivan, a korisnici mogu da se upišu kako bi dobijali redovne informacije, pored onoga što već znamo, a to je da će ovo biti prvi cold wallet telefon sa mogućnošću oporavka ključa za logovanje. I dalje nije poznato previše detalja o telefonu, ali sve se svodi na decentralizovani internet, aplikacije i mogućnost da se podaci čuvaju u uređaju a ne u cloudu.

HTC je takođe objavio svoje partnerstvo sa CryptoKitties, najvećom igrom koja će biti kreirana u blockchain tehnologiji. Umesto kriptovaluta, igra koristi tehnologiju za kreiranje jedinstvenih digitalnih bića, kojima igrači mogu da trguju ili da ih uzgajaju, uz milijarde mogućih kombinacija.

Korisnici neće morati da čekaju na Exodus kako bi isprobali pomenutu aplikaciju, jer će ona biti dostupna i za druge HTC uređaje, počevši od HTC U12+ modela.

Izvor: Engadget

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *