Pjevača uhapsili nakon koncerta, a on se kasnije narugao policiji

Objavljeno: 8.7.2018.


Nakon fizičkog zlostavljanja svoje bivše devojke Rijane, o kom su pisali mediji svojevremeno, američki reper Kris Braun sada je uhapšen zbog napada na fotografa.
Poznati pevač i reper Kris Braun uhapšen je na Floridi u gradu Tampa, odmah nakon što je završio sa svojim muzičkim performansom.

Američki mediji pišu da ga je policija sve vreme čekala da završi sa koncertom, a odmah potom su ga uhapsili i odvezli u policajsku stanicu.

Kris je uhapšen zbog incidenta koji je napravio prošle godine, tačnije u aprilu mesecu 2017. Naime, on je fizički nasrnuo na fotografa Beni Vinesa a potom pobegao sa mesta događaja, iako su svi prisutni videli šta se dešava.

Kako je poznato fotograf Beni je slikao Krisa dok je izlazio iz noćnog kluba, a potom je pevač počeo da ga tuče.

What’s NEW🙄????? Show tomorrow!!!! ❤️

A post shared by CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial) on

“Na kvarno me je tresnuo pesnicom, a kada sam pao, počeo je divljački da me tuče. I oprema mi je polomljena,” izjavio je fotograf u policiji, a kao dokaz pokazao je svoje povrede na internetu.

 
Foto: Getty

Ubrzo nakon što ga je uhapsila policija Braun je platio kauciju u iznosu od 2000 dolara, te je izašao iz pritvora, a onda i na Instagramu objavio svoju fotografiju sa koncerta.

“Šta je novo? Koncert sutra!”, napisao je i još jednom pokazao kako ga nije briga za reputaciju koju je sam izgradio.

Foto: Getty

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *