“Fortnajt” i igrice razlog eliminacije Njemačke sa Mundijala

Objavljeno: 7.7.2018.


Svetsko prvenstvo u Rusiji ulazi u završnu fazu, a ostalo je da vidimo ko će biti poslednji polufinalista.
Do sada su mesto među četiri najbolje selekcije obezbedile Francuska, Belgija i Engleska, koja će se za veliko finale boriti protiv pobednika susreta Hrvatska – Rusija.

U završnici nema velikih imena poput Argentine i Brazila, dok ćemo dobiti novog šampiona jer je Nemačka ispala već u grupi.

Upravo se desetak dana posle šokantnog ispadanja ’Pancera’ pojavila priča koja otkriva razloge tako lošeg nastupa branioca titule. Ekipa selektora Joahima Leva doživela je dva poraza, uz jednu pobedu i u grupi F ostala iza Švedske i Meksika.

Nemački list “Bild” došao je do neverovatnih saznanja da igrači nisu imali pravi odnos prema takmičenju i da su se zabavljali na druge načine. Tačnije, kako “Bild” prenosi, igrali su video igrice do ranih jutarnjih časova, zbog čega je Fudbalski savez Nemačke zatražio da se u hotelu u mestu Vatutinki isključi bežični internet.

Najpouzdaniji nemački medij piše da je najveći razlog slabih partija planetarno popularna igrica “Fortnajt”, koju su reprezentativci igrali onlajn tokom noći u Rusiji.

Savez je ipak odlučio da pruži podršku Levu i ne uruči mu otkaz po povratku u Nemačku.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *