Stiže novi sportski Kinez od 450 kubika

Objavljeno: 6.7.2018.


Ime Feely teško da izaziva iste emocije kao Ducati ili Honda, ali vest da je kompanija lansirala novi sportski motocikl je i te kako dobra, pogotovo jer pomenuti motocikl uopšte ne izgleda loše.
Jeste da je u pitanju kineski motocikl, ali definitivno predstavlja korak napred u poređenju s nekim drugim mašinama koje dolaze iz ove zemlje.


Svi detalji o novoj mašini još uvek nisu poznati, ali se zna da je „srce“ novog motocikla twin agregat s vodenim hlađenjem, zapremine 450 kubika, delo poznatijeg brenda Zongshen.


Što se performansi tiče, na raspolaganju bi trebalo da ima oko 36 KS i 35 Nm obrtnog momenta.

Stil pomalo podseća na Transformerse, a uključuije elemente poput LED svetala. Doduše, izbor grafike bi mogao da bude malo bolji, a nadamo se da se slogan „Never Stop“ ne odnosi na kočnice.

Ovo nije jedini novitet koji Feely sprema, a lista modela u pripremi uključuje „adventure“ motocikl sa Loncin agregatom od 471 kubika (reč je o jedinici koji predstavlja kopiju motora sa Honde CB500), kao i nekoliko jednocilindarskih mašina od 320 kubika – „adventure“ i „naked roadster“ koji izgledom podseća na novu Hondu CB300R.

Izvor: Moto-berza

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *