Originalno i korisno: Filip Živojinović pokreće neobičan posao

Objavljeno: 6.7.2018.


Filip Živojinović osnovao je prvu onlajn školu za žene koje su u drugom stanju.
S obzirom na to da i on sa pevačicom Aleksandrom planira proširenje porodice, ona će takođe biti jedna od polaznica, ali i glavnih promoterki škole, piše Kurir.


– Filip je poznat kao neko ko je veoma kreativan. Njegove ideje su originalne i zato je u Americi bio jedan od uspešnijih sportskih agenata. Kada je došao na ideju da osnuje školu za trudnice, u tome su ga podržali roditelji, supruga, ali i prijatelji. On je zapravo suosnivač te škole, koja je ujedno i prva tog tipa u našoj zemlji. Na njegovom sajtu se obrađuju najinteresantnije teme kako bi trudnoća protekla bezbrižno. Njegova ideja je bila da profesionalne, tačne i proverene informacije budu dostupne svakoj trudnici – priča izvor za ovaj list.

On ističe da je i ministarstvo prepoznalo značaj njegove škole i podržalo projekat.

– Interesantno je to da su sva predavanja potpuno besplatna. Škola traje mesec dana i u tom periodu je, odmah nakon premijernog emitovanja, sadržaj predavanja dostupan do poslednjeg dana u mesecu. Njegovu školu je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije Republike Srbije – kaže sagovornik Kurira.

Izvor: Kurir

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *