Kružni tok na Starčevici opasan po život! Horizontalna signalizacija naređuje vozačima da skrenu u suprotnu traku!

Objavljeno: 6.7.2018.


Novoizgrađeni kružni tok na Starčevici prava je “saobraćajna tempirana bomba”. Od otvaranja ove kružne raskrsnice već je zabilježeno nebrojeno slučajeva da vozači u kružni tok ulaze u pogrešnom pravcu.
 

 

Pukom srećom i prisebnošću vozača iz suprotnog smijera do sada do tragedije nije došlo!

Otišli smo na lice mjesta da projerimo zašto vozači na novoizgrađenom kružnom toku ulaze u pogrešnui traku. Na licu mjesta nas je dočekao šok!

Kada se prilazi kružnoj raskrsnici iz pravca Rebrovačkog mosta, horizontalna saobraćajna signalizacija naređuje vozaču da skrene lijevo, u pogrešnu traku! Konkretno izvođači su ostavili iscrtane znakove na putu obaveznog skretanja lijevo i to ne jednu strelicu nego dvije, kako se prilazi kružnom toku na razmaku od 15 metara!!!

“Jugom” ušao u pogrešnu traku u kružnom toku

 

 

Video/Nemojte ovako da vozite na kružnom toku na Starčevici, ni na jednom….

 

BLmojGrad

One thought on “Kružni tok na Starčevici opasan po život! Horizontalna signalizacija naređuje vozačima da skrenu u suprotnu traku!

  1. Ne znam šta je problem, pa ima oznaka da je napred ulaz u kružni tok, a strelica lijevo da se tu prestrojavaju oni koji skreću lijevo u odnosu na pravac iz kog dolaze, ali tek nakon što uđu u kružni. Treba preispitati na koji su način dotični vozači došli do vozačkih dozvola.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *