Glumci ljuti na publiku koja gleda fudbal na telefonima

Objavljeno: 6.7.2018.


Glumce na londonskom Vest Endu razljutile su gledateljke koje su u prvim redovima na svojim mobilnim telefonima pratile jedanaesterce na utakmici Engleska – Kolumbija na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji, piše BBC. Glumac Niall Sheehy iz mjuzikla Titanik rekao je da žene “ne samo da su gledale jedanaesterce, nego su i svaki engleski pogodak proslavile […]
Glumce na londonskom Vest Endu razljutile su gledateljke koje su u prvim redovima na svojim mobilnim telefonima pratile jedanaesterce na utakmici Engleska – Kolumbija na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji, piše BBC.

Glumac Niall Sheehy iz mjuzikla Titanik rekao je da žene “ne samo da su gledale jedanaesterce, nego su i svaki engleski pogodak proslavile s ‘toooooooo!”.

“Najgora ste publika pred kojom sam ikada nastupao”, napisao je na Tviteru.

Utakmica se u utorak poklopila s predstavom u pozorištu Nottingham Theatre Royal.

U dramatičnoj završnici Engleska je pobedila Kolumbiju i plasirala se među 16 najboljih reprezentacija prvenstva.

Iz pozorišta je sopšteno da je osoblje uoči predstave upozorilo ljude da ugase mobilne telefone, ali da nisu primetili da su se neki oglušili o tu molbu.

U pozorištu se nadaju da će gledaoci odoleti iskušenju i neće u subotu gledati iduću utakmicu Engleske, protiv Švedske, koja se održava u isto vreme kad i ovaj mjuzikl.

Foto: Nottingham Theatre Roya

Izvor: Hina

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *