Emilija ne odustaje, strpaće Kežmana u zatvor ako ne plati 27.000 evra!

Objavljeno: 6.7.2018.


Emilija ne odustaje od toga da od bivšeg supruga naplati dug, zbog kojeg on može da završi u zatvoru. Njih dvoje su juče imali drugo saslušanje. Ispred tužilaštva prva se pojavila Emilija u pratnji svog advokata, ali nije bila raspoložena za davanje izjave. Samo nekoliko minuta nakon nje, na Novi Beograd je u društvu svoje […]
Emilija ne odustaje od toga da od bivšeg supruga naplati dug, zbog kojeg on može da završi u zatvoru. Njih dvoje su juče imali drugo saslušanje. Ispred tužilaštva prva se pojavila Emilija u pratnji svog advokata, ali nije bila raspoložena za davanje izjave.

Samo nekoliko minuta nakon nje, na Novi Beograd je u društvu svoje pravnice stigao i sportista, takođe neraspoložen za komentarisanje.

Ipak, kako saznajemo, tokom suđenja među supružnicima nije bilo svađe, ali svako je i dalje iznosio svoju stranu priče.

– Ni Mateja ni Emilija nisu pravili skandale na saslušanju, niti je došlo do neprijatne situacije. Ona je iznela svoje dokaze da bivši muž njihovim naslednicima duguje 27.000 evra na ime alimentacije, a on je tvrdio da to nije tačno. Mateja se branio time da deci ne duguje ništa i da ih je obezbedio. On smatra da nema potrebe da im nadoknađuje bilo kakvu štetu – kaže naš izvor blizak supružnicima.

Podsetimo, Kežman i Emilija su u martu imali prvo saslušanje, a fudbaler je tada izneo istu odbranu kao i ovog puta.

– Na prvom ročištu Mateja se branio time da je deci ostavio lokal u Crnoj Gori i da je kirija koju za njega dobijaju zapravo iznos alimentacije. Takođe, on je tvrdio i da deci ništa ne fali, vodi ih na putovanja, kupuje im sve što treba, plaća školske troškove i sve što od njega zahteva uloga oca – kaže naš izvor.
Samo saslušanje nije trajalo dugo, pa su posle manje od sat vremena bivši supružnici napustili tužilaštvo. Najpre je iz zgrade izašla Emilija, koja i dalje nije želela bilo šta da komentariše, a odmah za njom izašao je i Kežman.

Podsetimo, nakon što su se bivši fudbaler i njegova žena pre četiri godine razveli, sud je odredio visinu alimentacije u iznosu od 300 evra za svako dete. U početku, Mateja je sve redovno plaćao, ali odjednom je krenuo da smanjuje troškove.

– Najpre je decu ispisao iz privatne škole i prebacio ih u državnu, a ubrzo je prestao i da plaća 900 evra alimentacije. Emilija je pokušala da se dogovori sa njim, ali kako nije uspela, rešila je da podnese krivičnu prijavu protiv njega. Bez obzira na to što im je ostavio lokal u Crnoj Gori, on je dužan da im i dalje plaća iznos koji je sud odredio – kaže izvor.

Ukoliko fudbaler prizna krivicu i prihvati da deci isplati što im duguje, može da bude osuđen na blažu kaznu. Međutim, ukoliko ostane pri svojim tvrdnjama da deci ništa ne duguje, vrlo lako može da bude osuđen na zatvorsku kaznu.

3 deteta imaju
900 E mesečna alimentacija
2 godine nije plaćao

Neobično za njega
Došao “smartom” u tužilaštvo

Iako je Kežman, kao i većina fudbalera, ljubitelj, ali i vlasnik skupocenih i raskošnih automobila, za dolazak u tužilaštvo opredelio se za nešto skromniju varijantu. Kežman je na Novi Beograd došao u svom malenom “smartu”, a kada je izašao iz automobila, svi pogledi bili su uprti u njega.

Mnogi su komentarisali da im je neobično da bivšeg fudbalera vide za volanom ovog četvorotočkaša, ali su se čuli i komentari da je takav automobil najbolji za gradske gužve i vožnju.

Foto. MARINA LOPIČIĆ

Izvor: Kurir

One thought on “Emilija ne odustaje, strpaće Kežmana u zatvor ako ne plati 27.000 evra!

  1. E ,Mateja ,davno si trebao znati skim imaš posla !
    Nek su ti djeca živa i zdrava ,a i ti momčino !

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *