Odbojkaši startuju na F6 Lige nacija

Objavljeno: 5.7.2018.


Odbojkaši veruju da večeras (20.45) u drugom kolu grupe A F6 Lige nacija u Lilu imaju šanse da na kolena bace olimpijskog pobednika, Brazil
NIKO nije nepobediv. Odbojkaši veruju da večeras (20.45) u drugom kolu grupe A F6 Lige nacija u Lilu imaju šanse da na kolena bace olimpijskog pobednika, Brazil. Srbi u petak igraju sa domaćinom Francuskom, tako da moraju da naprave makar jedan podvig ukoliko žele da se bore za medalju.

– Mislim da ćemo biti spremni za Brazilce. Sve što je do sada bilo briše se, svi krećemo od nule, tako da se nadam da ćemo već na početku turnira pokazati našu prepoznatljivu energiju. Samo tako možemo da napravimo dobar rezultat – ističe selektor Nikola Grbić.

Kormilar “orlova” je zadovoljan kako su domaćini fudbalski stadion “Pjer Moroa” pripremili za odbojkaški turnir i naglašava da imaju osećaj da su u dvorani. Ambijentom u areni je zadovoljan i korektor Aleksandar Atanasijević, koji veruje da će se brzo priviknuti na nove uslove:

– Dobro smo radili, podižemo formu i mislim da ćemo biti najbolji kada je najpotrebnije. Od nas mnogo toga zavisi, videli smo kada pristupamo meču na pravi način da dolazi i dobar rezultat. Duel sa Brazilcima je najvažniji i verujem da imamo šanse protiv njih.

Tehničar Nikola Jovović naglašava da se svi dobro osećaju i podvlači da je duel sa Brazilom presudan:

– Od tog meča nam mnogo toga zavisi. Ne mogu da kažem da nisu favoriti, ali su malo slabiji od Francuza, koji su domaćini.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *