Još šest medalja za Srbiju, Stjepanović zlatni u Španiji

Objavljeno: 26.6.2018.


Srpski sportisti osvojili su u četvrtog dana takmičenja na Mediteranskim igrama u Taragoni, u Španiji, jednu zlatnu, tri srebrne i dve bronzane medalje.
Tako sada, na listi zemalja osvajača medalja Srbija zauzima peto mesto sa osvojenih osam zlatnih medalja.

Velimir Stjepanović je u disciplini 200m delfin, vremenom 1:56.93 danas osvojio još jedno zlatno odličje na ovom takmičenju i sa Mediteranskih igara se vraća sa osvojenih ukupno pet medalja, od kojih su tri zlatne i dve srebrne.

Čaba Silađi je do srebrne medalje u disciplini 50m prsnim stilom došao vremenom 27.31 sekunde, a muška štafeta 4x100m mešovito je osvojila srebrnu medalju sa vremenom 3:38,44.

Olimpijski šampion iz Rija u rvanju grčko rimskim stilom Davor Štefanek je u kategoriji 77kg došao do srebra u meču protiv Basara iz Turske.

Vladimir Stankić je u kategoriji 87kg osvojio bronzanu medalju kao i Mihail Kajala u kategoriji 97kg.

Sportistima Srbije se u Taragoni priključio i Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, koji je sa drugom grupom sportista otputovao na Mediteranske igre.

S njim je u Taragonu su otputovali atletičari, tekvondisti, biciklisti, džudisti, ritmička gimnastičarka, veslači, vaterpolisti, članovi ekipe basket 3×3 i odbojke na esku u muška i ženska selekcija, boćari.

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *