Tajna u očima skrivena

Objavljeno: 23.6.2018.


Izađite iz sigurne zone udobnosti svog pogleda boje lešnika i zaplovite u avanturu tako što ćete, recimo, staviti plava sočiva
OKRIVITE za to ovaj ubrzan tempo života, ali u današnjem svetu instant zadovoljstava prvi utisci su najvažniji. A u tome veliku ulogu imaju vaše oči, jer one sve odaju pre nego što dobijete priliku da progovorite. Kada je već tako, možda možete i da popravite utisak o sebi tako što ćete pribeći jednom od trendova u lepoti i “nabaciti” par sočiva u boji, kao što to već uveliko čine svetske zvezde. Izađite iz sigurne zone udobnosti svog pogleda boje lešnika i zaplovite u avanturu tako što ćete, recimo, staviti plava sočiva. Ili, još bolje, poslušajte savete stručnjaka koji će vam pomoći da odlučite koja boja će najviše “uraditi” za vašu ličnost.

* Ako ste preosetljivi i nosite srce na dlanu, a voleli biste da na okolinu delujete kao misteriozna i strastvena osoba, izaberite plava sočiva, još bolje tirkiznu nijansu, i gledajte kako će svi pokušavati da proniknu u tajnu vaše ličnosti.

Stil: Ne preterujte sa šminkom. Stavite samo maskaru koja dodaje volumen trepavicama. Tako će nova boja vaših očiju postati fokus celokupnog izgleda.

* Ukoliko želite da vas okolina doživi kao trendsetera, to ćete postići uz pomoć zelenih sočiva. Jedini problem je hoćete li moći da se nosite sa tolikom pažnjom okoline.

Stil: Seksi smokey eye način šminkanja savršeno će upotpuniti vaš novi pogled na svet, a i njegov na vas.

* Da li ste stabilni, mirni i odani? Svako ko vas dobro poznaje može da potvrdi da imate i skrivenu divlju stranu ličnosti. Dozvolite svetu da u vama vidi buntovnicu tako što ćete staviti sočiva boje safira. Modni poznavaoci garantuju da će sve oči biti uprte u vas, ma gde da kročite.

Stil: Izbegavajte “tešku” senku. Umesto toga na kapke stavite samo hajlajter, a na obraze malo ružičastog rumenila, kako biste koži podarili topli sjaj.

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *