Ovo je Ducati Scrambler kakav stvarno želimo

Objavljeno: 20.6.2018.


Scrambler Desert Sled koncept, delo Ducati dizajnerskog centra, je definitivno jedan od najboljih scrambler modela za koje ste čuli.
Scrambler Desert Sled koncept, delo Ducati dizajnerskog centra, je definitivno jedan od najboljih scrambler modela za koje ste čuli.

Predstavljen na čuvenom Concorso d’Eleganza Villa d’Este događaju, DS koncept nudi moderan pristup u donosi dvostruku zadnju viljušku, veliki rezervoar za gorivo napred, sa pomoćnim pozadi, dva amortizera na zadnjem točku i po meri izrađen Akrapovič izduv.


Sve u svemu, radi se o mašini kakvu bi voleli da vidimo kako silazi s proizvodnih traka kompanije iz Borgo Panigalea, pogotovo jer donosi ozbiljne off-road performanse u kombinaciji sa vrhunskim izgledom.


Dizajn prednjeg blatobrana podseća na Hypermotard, a srce motocikla je italijanski vazduhom hlađeni V-twin agregat.

Glasine navode da bi još jedan Scrambler model mogao da debituje kasnije ove godine i to najverovatnije na Intermot sajmu u oktobru.

Gledajući aktuelnu Scrambler liniju, i te kako ima smisla dodati joj model fokusiraniji na off-road, ali ostaje da se vidi kako bi se takav motocikl uklopio u filozofiju italijanskog proizvođača.

Triumph je već najavio „ubicu Deser Sleda“ za ovu godinu, koji će biti zasnovan na platformi od 1.200 kubika. Biće interesantno videti borbu Britanaca i Italijana u ovom segmentu. Do tada, uživajte u DS konceptu.

Izvor: Moto-berza

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *