Samurajski Ghost of Tsushima dobio prvi gejmplej trejler

Objavljeno: 14.6.2018.


Samuraji su ponovo u modi, viđamo ih kao glavnu temu u velikom broju igara poput nedavno predstavljenog nastavka Soulslike avanture Nioh, a osim toga nam je Sony na E3 prikazao i prvi gejmplej snimak za Ghost of Tsushima.
Ova avantura nas vodi na Daleki istok, u period invazije Mongola i njihovog haranja feudalnim Japanom. Mi smo u ulozi jednog od nekolicine preostalih samuraja koji iz pepela kreće u osvetu i borbu za oslobođenje Japana, piše Play.co.rs

Trejler nam u trajanju od skoro 9 minuta prikazuje da igra grafički izgleda predivno sa predelima prepoznatljivim za Zemlju izlazećeg sunca, ali ono što nas više interesuje je borbeni sistem u igri. Mehanika borbe je odlično odrađena i sem klasične makljaže možemo videti i neke završne poteze koje samuraj koristi u borbi.

Pred kraj videa možemo videti i boss bitku za čije se potrebe perspektiva blago menja iz trećeg lica u onu koju smo navikli da viđamo u tabačinama.

Ghost of Tsushima nam dolazi od strane kreatora Infamous franšize, studija Sucker Punch, i biće Playstation ekskluziva, ali trenutno nije poznato kada je možemo očekivati.

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *