Winter Soldier je prvobitno bio viđen za ulogu Kapetana Amerike

Objavljeno: 13.6.2018.


Sebastijan Sten rekao da se na kraju ispostavilo da mu Baki kao lik “daleko više “leži” kao Hidrin ubica ispranog mozga”, pre nego što će postati “rehabilitovani ubica malo manje ispranog mozga”
GLUMAC Sebastijan Sten priznao je da mu je ipak drago što nije dobio ulogu Stiva Rodžersa, tj. Kapetana Amerike, za koju je prvobitno prošao audiciju, ušavši u najuži krug.

Kao što znamo, Sten je na kraju ipak postao Baki Barns, najbolji Rodžersov drug u Captain America: The First Avenger iz 2011. godine. Glumac je izjavio za CNBC da je Krisu Evansu data uloga jer on nije delovao kao “dovoljno moćna pojava”, što je uspešno demantovao postavši izuzetno moćna pojava u Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, i najzad, u Avengers: Infinity War.

Stan je rekao da se na kraju ispostavilo da mu Baki kao lik “daleko više “leži” kao Hidrin ubica ispranog mozga”, pre nego što će postati “rehabilitovani ubica malo manje ispranog mozga” kojeg ćemo nadalje oslovljavati sa “White Wolf”

Najveća ironija jeste u činjenici da bi Baki Barns vrlo lako mogao da nasledi titulu Kapetana Amerike – Kris Evans je najavio da su Avendžersi 4 njegov poslednji film u MCU, i bilo da nesretni Stiv Rodžers pogine, ili jednostavno ode u penziju, prva osoba na spisku potencijalnih naslednika je upravo Baki, o čemu svedoče i čitavi stripski serijali.

S tim u vezi – 3. maja 2019. godine u četvrtim Avendžersima gledaćemo, uprkos svemu, i SebastijanaStena kao Winter Soldier-a tj. “White Wolf”-a.

Foto: Sebastijan Sten

Izvor: Novosti

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *