Goga Sekulić postaje majka u četvrtoj deceniji

Objavljeno: 13.6.2018.


Naša pevačica Goga Sekuli postaće majka po prvi put. Ona je sedam nedelja trudna sa petnaest godina mlađim verenikom Urošem Domanovićem.
Pevačica je nameravala da ove godine krene na veštačku oplodnju, jer već dugo pokušava da ostane u drugom stanju. Međutim, na kraju je zatrudnela prirodnim putem.

‘’Gogi je kasnio menstrualni ciklus nedelju dana, a potom je svakodnevno osećala mučninu i vrtoglavicu dok je bila na odmoru na Kipru. Prvo tome nije davala na značaju jer je mislila da je u pitanju premor zbog posla, ali nešto joj ipak nije dalo mira. Kada je došla u Beograd, otišla je do apoteke i požalila se apotekarki. Ona ju je posavetovala da kupi test za trudnoću. Tako je i uradila, nakon čega je rezultat bio pozitivan. Goga je bila šokirana’’, rekao je izvor za Kurrir, pa dodao:

 ‘’Čim je sutradan stigla u Švajcarsku, saopštila je vest Urošu i rođenoj sestri, koji su od sreće zaplakali. Goga je posle dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali’’, kaže izvor za kraj.

Srećnom paru šaljemo najlepše čestitke.

Foto: Instagram

Izvor: Tracara

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *