“Pri kraju smo karijera, vrijeme je za nešto veliko”

Objavljeno: 12.6.2018.


Antonio Rukavina, desni bek, veruje da njegova generacija ima sjajnu priliku da velikim delom privede karijeru kraju.
Оvo je moj drugi Mundijal, ali na prošlom, 2010. godine nisam dobio priliku da debitujem, tako da sada praktično spadam u grupu debitanata. Mislim da imamo bolji tim nego te godine u Južnoj Africi. Atmosfera je sjajna i ne govorimo to zato što smo se dogovorili da svi to ponavljamo, već zato što je zaista tako“, rekao je Rukavina posle prvog treninga u Svetlogorsku.

Brazilske novinare je zanimalo da li ova ekipa može da pokaže novo lice Srbije, s obzirom da tek drugi put igraju na Mundijalu kao samostalna zemlja.

“Naravno, ovo je naša istorijska prilika. U ovoj generaciji ima nekoliko igrača koji su poslednjih deset godina neprestano u reprezentaciji, mladoj i A. Svi smo pri kraju karijera i prilika je da uradimo nešto veliko“.

Rukavina o Brazilu nije mnogo trošio reči.

Sjajna reprezentacija, favorit za osvajanje Svetskog prvenstva. Poznajem dosta tih igrača, igrao sam u Španiji protiv njih, ali ovo je nešto drugačije. Jedna stvar je igrati za klub, a druga za reprezentaciju. Mi sada, ipak, moramo da mislimo samo na Kostariku. Sa tom pobedom bi smo sjajno otvorili Šampionat. Onda i protiv Švajcarske možemo drugačije da se postavimo. Velika stvar bi bila da s tri boda udjemo u duel sa Švajcarskom“, zaključio je Rukavina

Foto: Starsport

Izvor. B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *