Nokia 5.1 Plus renderi pokazuju izrez u ekranu, dve kamere na poleđini

Objavljeno: 12.6.2018.


HMD Global nije završio sa predstavljanjem Nokia telefona tokom ove godine, iako je finska kompanija nedavno objavila tri nova modela.
Nakon što su na tržište stigli Nokia 5 i Nokia 5.1, HMD planira još jedan Android telefon iz srednjeg segmenta, pod nazivom Nokia 5.1 Plus.

Dojavljivač OnLeaks nam donosi nekoliko CAD rendera ovog telefona, koji prikazuju sistem sa dve kamere na poleđini, što je sve češća karakteristika koju počinju da primenjuju i telefoni iz srednjeg tržišnog segmenta.

Pored ovoga, Nokia 5.1 Plus ima izrez u ekranu, što sugeriše da bi i ovaj model mogao biti objavljen globalno, posebno nakon pozitivnih povratnih informacija koje je kompanijin Nokia X6 model dobio nakon objave u Kini.

Kada su specifikacije u pitanju, malo toga je poznato o Nokia 5.1 Plus modelu. Tu su dimenzije od 149,5 x 71,9 x 8mm a sugeriše se da će telefon imati 5.7-inčni displej i MediaTek Helio P23 procesor.

Ukoliko se radi o autentičnoj vesti i HMD planira objavu Nokia 5.1 Plus telefona, ova najava bi se mogla desiti krajem avgusta tokom IFA 2018 sajma.

Izvor: PhoneArena

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *