Nemanja Milunović ne dolazi u Zvezdu

Objavljeno: 12.6.2018.


Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da fudbaler BATE Borisova Nemanja Milunović neće doći među crveno-bele.
Zvezda je do sada dovela Dušana Jovančića i Dejana Melega, a uskoro se očekuje još pojačanja, pre svega na poziciji štopera.

“Znate me dobro, dovodimo igrače samo na deficitarnim pozicijama. Biće ovih dana još pojačanja. Rešavamo pitanje štopera, moguće da dodje do rešenja na toj poziciji ovih dana”, rekao je Mrkela novinarima u Beogradu.

Upitan za Nemanju Milunovića, koji se dugo vremena dovodio u vezu sa prelaskom u Zvezdu, Mrkela je kazao da je to “završena priča” i da je taj fudbaler zahvalio na ponudi.

Govoreći o igračima iz domaćeg prvenstva, Mrkela je kazao da je njema “potreban odredjen period sazrevanja” i da se zato uglavnom dovode srpski fudbaleri iz inostranstva.

“Znamo koji su talentovani, ali jednostavno, nisu dovoljno zreli u datom trenutku da igraju za Zvezdu. Odlaskom u inostranstvo, načinom razmišljanja i rada, dobijaju odredjen kvalitet. Kao igrači koji su proveli dve-tri godine u inostranstvu su dovoljno dobri da ispune sve zahteve koje traži Crvena zvezda”, kazao je sportski direktor Zvezde.

On je naveo da su crveno-beli Dejana Melega želela i ranije.

“Prošao je sve mladje reprezentativne selekcije i saradjivao sam sa njim. Evropski šampion je iz Litvanije, igrač je velikog talenta i potencijala i očekujem da to do maksimuma iskaže u Zvezdi, koja je pravi klub za njega”, rekao je Mrkela.

Meleg je ponikao u Vojvodini iz koje je rano otišao u Ajaks, a potom se vratio u novosadski klub, da bi prošlu sezonu proveo u turskom Kajzerisporu.

Prethodno pojačanje Dušan Jovančić celu karijeru je igrao za srpske klubove, a poslednjih godina je bio standardan u Super ligi u ekipama Borca i Vojvodine.

Foto: StarSport

Izvor: B92

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *