Incident tokom blokade ulica

Objavljeno: 12.6.2018.


Potpredsjednik Skupštine opštine Gradiška Vladimir Janković izazvao je danas tokom blokade saobraćajnica incident napadajući vozače koji su zaustavili svoja vozila u znak protesta zbog poskupljenja goriva.
Tokom obustave saobraćaja zbog poskupljenja goriva u Brestovčini kod Gradiške, kako BN TV saznaje, potpredsjednik gradiške opštine Vladimir Janković nasrnuo je na vozače.

Janković je, kako tvrdi naš izvor, svojim autom udario Stanislava Ponjevića iz Brestovčine na očigled brojnih građana, nakon čega se udaljio sa tog mjesta sporednom ulicom. Ponjević je zadobio lakše povrede, a policija je napravila zapisnik.

Janković, koji je i predsjednik OO DNS je, kako tvrdi izvor,, prethodno uz pogrdne psovke nogom razbio signalni trougao postavljen ispred jednog od zaustavljenih automobila i prijetio okupljenima da će se obračunati s njima.

BN TV

One thought on “Incident tokom blokade ulica

  1. Ima li riječi kojima se može opisati postupak odlaska od povređenog čovjeka??? I još mu naneseš povrede ti, svojim agresevnim postupkom?!!
    Na žalost, svi pripadnici vladajućih partija žele da budu a i ponašaju se silovito, prijeteći, kriminalizujući sve čega se dotaknu i naročito bezobrazno kao i njihov vrhovnokomandujući i nedodirljivi samozvani borac za Republiku Srpsku

Komentariši

Vaš e-mail neće biti objavljen. Podaci koji su neophodni obilježeni su znakom *